Behandelingen

 

VERVEN

Wenkbrauwen                           13,00

 

Wimpers                                 16,00

 

Wenkbrauwen en wimpers             28,00

 

MAKE-UP

Het accentueren van de sterke kanten van een gezicht, en het camoufleren van minder sterke kanten. U kunt voor verscheidene gelegenheden terecht!

 

Make-up                                 50,00

 

Make-up met uitgebreide              75,00 

proef make-up

 

Bruidsmake-up                           110,00

Inclusief proef make-up

 

 

BRUIDSARRANGEMENT

Bruidsarrangement                         220,00

 

Op de dag van uw leven er mooier uitzien dan ooit tevoren? Speciaal voor deze dag hebben wij een arrangement samengesteld:

 

- Soin Traitement Classiques (gezichtsbehandeling)

- Soin Masque Yeux (oogmasker)

- Soin du Cou (halspakking)

- Ampul de Beauté

- Bruidsmake-up

 

Omdat de perfecte make-up, die de hele dag blijft zitten, enige voorbereiding nodig heeft, brengen we enkele dagen voor de bruiloft uw huid in topconditie en gaan we aan de slag met de proef make-up.

 

Uiteraard spelen de omgevingskleuren zoals uw kleding, kleding van de bruidegom en uw boeket hierbij een grote rol. De opleiding van uw schoonheidsspecialiste als visagiste en kleurconsulente, is voor u een garantie dat dit tot in de puntjes uitgewerkt wordt.

 

Op de huwelijksdag zelf wordt dan de make-up zoals deze tijdens de proefsessie is afgesproken aangebracht. Omdat het op de "grote dag" toch altijd al hectisch is, geven wij de mogelijkheid dit, tegen een vergoeding, aan huis te doen.

 

Bij het aanbrengen van de make-up op de huwelijksdag, is er de mogelijkheid om (mits vooraf afgesproken) extra personen van make-up te voorzien. Twee mensen gaan dan voor de prijs van één!