Behandelingen

 

''Essentials''

Deze behandelingen zijn voor veel voorkomende huidproblemen, zoals droge of gevoelige huid.

''Anti-aging''

Speciaal ontwikkeld om de rijpere huid te verstevigen, opfrissen en langdurig mooi te houden.

''Anti Acné''

Met zorg samengestelde behandelingen om de acné gevoelige huid onder controle te krijgen.


ESSENTIALS

KLASSIEKE BEHANDELING BASIC

Ondersteunt de natuurlijke huidfuncties. Deze behandeling bestaat uit reiniging, peeling, verwijderen van onzuiverheden, gezichtsmassage, gezichtsmasker en dagelijkse verzorging.

 

75,00

60 min

ESSENTIALS

KLASSIEKE BEHANDELING DELUXE

Complete behandeling. Deze behandeling bestaat uit reiniging, peeling, verwijderen onzuiverheden, uitgebreide gezichtsmassage met serum, gezichtsmasker, dagelijkse verzorging en het epileren van de wenkbrauwen.

 

95,00

90 min,

ESSENTIALS

SOIN SENSI'REPAIR

Deze behandeling is speciaal ontworpen om te beantwoorden aan de behoeften van de meest gevoelige huiden en biedt een intense ontspanning en rust om de huid te redeneren, ontspannen en verzachten.

75,00

60 min.

ESSENTIALS

SOIN NUTRI'VITAL

Deze zalige en rijke behandeling hult de droge huid in perfect, verzorgend comfort om haar te herstellen. De huid wordt gevoed en gerevitaliseerd. Ze wordt opnieuw fluweelzacht en stralend mooi.

75.00

60 min.

ESSENTIALS

HYDRA'GLOBAL

Wellness van top tot teen! Deze behandeling herstelt de natuurlijke vochtbalans en geeft je schoonheid nieuwe energie. De huid voelt gladder, tekenen van vermoeidheid worden verminderd, de huid voelt soepeler en zachter en is beter beschermd. Inclusief hoofdmassage, handmassage en voetmassage om compleet tot rust te komen.

119,00

75 min.


ANTI-AGING

SOIN LUMIN'ÉCLAT

Verkwikt de vermoeide huid en geeft haar een jeugdig, frisse uitstraling. De eerste rimpels worden geminimaliseerd en de teint ziet er zijdezacht en elegant uit.

100,00

75 min.

ANTI-AGING

SOIN LIFT'EXPERT

 

Liftende behandeling met een innovatieve modellerende massage die de huid onmiddellijk voller en steviger maakt. Rimpels worden verminderd en gezichtscontouren meer gedefinieerd.

110,00

75 min.

ANTI-AGING

SOIN ACTIV'AGE

 

Verstevigt snel de rijpere huid door een combinatie van doeltreffende producten. De huis is soepeler, zichtbaar egaler, goed gevoed en straalt van schoonheid.

120,00

75 min.

ANTI-AGING

MÉTHODE MOSAÏQUE MODELANTE

Ultra-gepersonaliseerde anti-aging behandeling. De behandeling bevat gladde texturen en werkstoffen die snel in de huid trekken. Zorgt voor een liftend effect en stevigere, gladdere en energiekere huid.

 

Gaat goed gepaard met de Soin Masque Modelant Yeux, voor stralende ogen! Een oogmasker welke de oogregio gladstrijkt, verzorgt en zwellingen laat verdwijnen. Door het retinolconcentraat stralen je ogen weer jeugdig, glad en fris.

 

110,00 - 150,00

65 tot 100 min.

 

30,00


ANTI ACNÉ

SOIN ACNÉ (VOLWASSENEN)

Acné behandeling voor schoonheid tot in de diepte van de poriën. Verlost de huid van onzuiverheden, reinigt en zuivert haar grondig.

 

75,00

ANTI ACNÉ

SOIN ACNÉ

(JEUGD)

Acné behandeling speciaal afgestemd op de jeugdige huid. Verlost de huid van onzuiverheden, reinigt en zuivert haar grondig.

 

65,00