Behandelingen

 

KLASSIEKE ONTSPANNINGSMASSAGE

Een massage helpt het lichaam en de geest in balans te houden, of krijgen. 

 

Klassieke lichaamsmassage (30 min.)

Het masseren van de nek, schouders en rug 

38,00

 

Klassieke lichaamsmassage (60 min.)

Het masseren van de nek, schouders, rug en een gebied naar keuze

68,00

 

Complete lichaamsmassage (90 min.)

Het masseren van het complete lichaam

98,00

 

HOTSTONE

Een hotstone massage heeft meerdere voordelen. De warmte. van de stenen stimuleren vele processen, zoals ontgiften, genezen, ontspannen en bewustwording. De stenen kunnen doelbewust worden toegepast op chakra's, meridianen, koude plekken of andere aandachtsplaatsen. Daarnaast is het een heerlijke ontspannende massage.

 

Hotstone massage (45 min.)         48,00

 

Hotstone massage (60 min.)        63,00

 

Hotstone massage (90 min.)        95,00

 

JAPANSE KOBIDO GEZICHTSMASSAGE

De Japanse KoBiDo gezichtsmassage staat bekend om het liftende effect en gezonde straling die het de huid geeft.

 

De massage stimuleert het lymfesysteem van het gezicht, waardoor de huid wordt verstevigd en gifstoffen worden afgevoerd. Ook bevordert de massage de natuurlijke productie van collageen, welke fijne lijntjes en rimpels vermindert. Ook opent het energiebanen wat helpt tegen spanningshoofdpijnen.

 

Behandeling (30 min.)               38,00

 

EDELSTEENTHERAPIE

Om u weer een goede en gezonde balans te geven. Deze behandeling duurt 60 minuten.

 

Edelstenen worden al sinds mensenheugenis gebruikt om hun helende krachten. Zij herbergen immers de energie van duizenden jaren in zich. Bij de edelsteentherapie wordt de juiste relatie gelegd tussen de energieën en de stenen die een uitwerking op elkaar hebben. Het is hierbij belangrijk om te weten wat chakra's zijn.

Chakra's zijn energievelden in ons lichaam. Ze zorgen ervoor dat we goed kunnen blijven functioneren, door energie door ons lichaam te transporteren. Alle chakra's hebben hun eigen waarde en zijn nodig om een gezond mens te zijn.

 

Alles wat er in ons leven gebeurt heeft zijn uitwerking in de chakra's. Als er problemen niet opgelost worden, ontstaat er in een van de chakra's een blokkade. Dit kan leiden tot lichamelijke en geestelijke problemen en ook de andere chakra's kunnen niet meer goed functioneren. Om de chakra's opnieuw in evenwicht te brengen, moet gezocht worden in welke chakra de blokkade zit.

 

Vervolgens gebruiken we de daarbij horende edelsteen om het evenwicht te herstellen. Het doel van deze behandeling is alle chakra's weer met elkaar in verbinding te brengen. Hierdoor ontstaat een goede doorstroming en is er sprake van een goede lichamelijke en geestelijke gezondheid.

 

Vanaf 60,00